Wijzig lettergrootte:         
      Contactgegevens

Hospitality Management Club

E-mailformulier HMC

 

      Mededelingen

Momenteel geen mededelingen...

 

      Online vraag stellen?
Stel uw vraag on-line! Wij zullen spoedig antwoorden.

 

      Zoeken

alleen binnen deze site.

 

Bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit de volgende personen. Vanzelfsprekend heeft een ieder een eigen takenpakket en verantwoordelijkheden binnen HMC. 

Dim Hemeltjen [Voorzitter]

 • Voorzitter van de Hospitality Management Club is Dim Hemeltjen (1978). Nadat hij in 2000 afstudeerde aan de HTH heeft hij ervaring opgedaan op het gebied van het ontwikkelen van vakantieresorts wereldwijd. Hij heeft gewerkt als Directeur de Programme bij Pierre & Vacances Center Parcs Group waar hij meerdere resorts mede ontwikkeld en geopend heeft. Sinds 2011 werkt hij bij M2Leisure als Project Development Manager. Ook hier heeft hij meerdere parken ontwikkeld en opgeleverd.
 • In 2013 werd Dim bestuurslid van de Hospitality Management Club waarna hij sinds 2014 de functie van vice-voorzitter bekleedde. In 2016 heeft hij het voorzitterschap overgenomen van Bernard Lensink. 
 • Als voorzitter is Dim verantwoordelijk voor het beleid van het bestuur; daarnaast coördineert hij een groot aantal onderwerpen en onderhoudt het contact met Hotelschool Den Haag. Samen met de secretaris bereidt hij de officiële bestuurs- en ledenvergaderingen voor.
 • U kunt hem bereiken via 
  dim.hemeltjen@hospitalitymanagementclub.nl
   

Coen van Veen [Secretaris] 

 • Secretaris Coen van Veen (1987) is in 2010 afgestudeerd aan de HTH en heeft sindsdien gewerkt als account manager sales en sales manager bij Landgoed Duin & Kruidberg. Tegenwoordig is hij deel van het sales team als Area Sales Director bij het Grand Hotel Huis ter Duin. 
 • Coen is sinds 2015 lid van de Hospitality Management Club en heeft toen de functie van secretaris overgenomen van Monique van den Brink.
 • U kunt hem bereiken via 
  coen.vanveen@hospitalitymanagementclub.nl
   

Jader Franklim Pinto [Penningmeester] 

 • Voordat Jader Franklim Pinto (1974) afstudeerde in 2001 aan de HTH heeft hij vier jaar voor KPMG in de accountancytak gewerkt. Na de Hotelschool heeft hij gewerkt op het het gebied van Food & Beverage bij Walt Disney World (Florida, USA), Disneyland Land Paris Resort, Center Parcs, Eurest Leisure en Baak Hospitality met tussendoor een uitstapje naar Werving & Selectie. Binnen de Baak heeft hij een switch gemaakt naar "het Leerbedrijf" en enige jaren als gesprekspartner in Learning & Development gefungeerd naar een aantal klanten. Daarna bekleedde hij de rol van Business Development Director tot mei 2016. Per juni 2016 maakte hij de stap naar de zorg als operationeel verantwoordelijke bij Stepping Stones Home & Care.
 • Sinds 2012 is Jader lid en sinds 2015 is hij bestuurslid van de Hospitality Management Club met financiën als portefeuille.  
 • U kunt hem bereiken via 
  jader.franklimpinto@hospitalitymanagementclub.nl
   

Paul de Weger [Bestuurslid]

 • Bestuurslid Paul de Weger (1962) studeerde in 1986 af aan de toenmalige Hogere Hotelschool Den Haag. Na een carrière in de gastvrijheidindustrie is hij sinds 1993 ondernemer middels bedrijven in training, consultancy en kwaliteit voor dienstverlenende bedrijven. Sinds 2004 is hij daarnaast directeur/ eigenaar van Amplixs, een internationaal onderzoeksbureau dat onder meer is gespecialiseerd in on-line research en marktonderzoek.
 • Paul is sinds 1996 lid van de HMC; in 2009 trad hij als secretaris toe tot het bestuur. In januari 2011 volgde hij Erik Muller op als voorzitter van de Hospitality Management Club. In 2014 trad hij af als voorzitter en functioneert vandaag de dag als bestuurslid.
 • U kunt hem bereiken via 
  paul.deweger@hospitalitymanagementclub.nl
   

Monique van den Brink [Bestuurslid]

 • Secretaris Monique van den Brink (1966) studeerde in 1990 af aan de HTH. Zij startte haar carrière bij Hilton, deed vervolgens wat omzwervingen aan de Sales & Marketing/Reserveringen kant van de kleine hotellerie/horeca en werkte vervolgens mee aan de opstart van Grand Hotel Philadelphia in Rotterdam (naast 4* boutiquehotel, leer-&werktraject voor verstandelijk gehandicapte jongeren). In 2008 stapte zij over naar het Recruitment. Eerst voor het horeca-managementbureau Stok & Huisman in Zeist, waaruit zich in 2010 Hospitality People (onderdeel van de HorecaFlex groep) distilleerde. Sindsdien is zij werkzaam als Recruiter (managementfuncties, junior-senior) voor diverse werkgevers in de hospitality-branche, variërend van o.a. hotel, kasteel, bank, cateraar, museum tot golfbaan.
  Trotse moeder van een tienerzoon & -dochter, die inmiddels ook hun eerste schreden op het horecapad hebben gezet; wellicht de appel & de boom?
 • Nadat Monique in 2010 lid werd van de Hospitality Management Club werd zij in 2013 benoemd tot bestuurslid. Binnen het bestuur heeft zij tot 2015 de functie van secretaris bekleed.
 • U kunt haar bereiken via 
  monique.vandenbrink@hospitalitymanagementclub.nl
   

Bernard Lensink [Bestuurslid]

 • Bestuurslid Bernard Lensink (1974) studeerde in 1997 af aan de HTH. Zijn carrière in de hospitality industry voerde hem onder meer naar België, Frankrijk en Duitsland. In 2006 trad hij in dienst van het prachtige en vooraanstaande Landgoed Duin en Kruidberg waar hij in 2008 de leiding over kreeg als general manager.
 • Bernard werd in 2007 lid van de Hospitality Management Club; in 2011 trad hij toe tot het bestuur waar hij onder meer verantwoordelijk is voor de marketingactiviteiten van de vereniging. In 2014 volgde hij Paul de Weger op als voorzitter en gaf dit stokje in 2016 over aan Dim Hemeltjen.  
 • U kunt hem bereiken via 
  bernard.lensink@hospitalitymanagementclub.nl
   

Dieuwke Reuvers [Bestuurslid] 

 • Bestuurslid Dieuwke Reuvers (1979) studeerde in 2002 af aan de HTH. Sindsdien is ze werkzaam geweest bij verschillende hotelketens in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Na interim Director of Sales and Marketing te zijn geweest bij InterContinental Amstel Amsterdam is ze momenteel aan het werk als hotel manager bij Mövenpick Hotels & Resorts. 
 • Dieuwke is sinds 2016 bestuurslid van de Hospitality Management Club.
 • U kunt haar bereiken via 
  dieuwke.reuvers@hospitalitymanagementclub.nl
   

Reinier Bunnik [Bestuurslid] 

 • Bestuurslid Reinier Bunni(1983) is in 2006 afgestudeerd aan de HTH. Daarna heeft hij internationale ervaring opgedaan door bij verschillende hotelketens te werken in de Verenigde Staten, Mexico, de Caraïben en Europa. Na ruim 3,5 jaar als Director of Rooms in het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft hij Bunnik Consultancy Network gestart in 2018.
 • Reinier werd in 2016 bestuurslid van de Hospitality Management Club.
 • U kunt hem bereiken via 
  reinier.bunnik@hospitalitymanagementclub.nl